Amicus bruine ratten kist


sinds 4-5-2021 04:05:13

  • Grote foto amicus bruine ratten kist dieren en toebehoren overige
  • Grote foto amicus bruine ratten kist dieren en toebehoren overige
  • Grote foto amicus bruine ratten kist dieren en toebehoren overige
  • Grote foto amicus bruine ratten kist dieren en toebehoren overige
Grote foto amicus bruine ratten kist dieren en toebehoren overige Grote foto amicus bruine ratten kist dieren en toebehoren overige Grote foto amicus bruine ratten kist dieren en toebehoren overige Grote foto amicus bruine ratten kist dieren en toebehoren overige
prijs: € 30
Locatie : Amstelveen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

soortspecifieke voerkist, die het risico op toegang door niet-doeldieren verkleint en specifiek ontwikkeld is voor bruine ratten (Rattus norvegicus).
Amicus ratten kist 
De AF® Amicus is een soortspecifieke voerkist, die het risico op toegang door niet-doeldieren verkleint en specifiek ontwikkeld is voor bruine ratten ( Rattus norvegicus ). Dit is een belangrijke risicobeperkende maatregel bij het gebruik van rodenticiden in alle gebieden en vermindert het risico wanneer klapvallen gebruikt worden. Wanneer deze voerkist correct wordt weggezet, is het onwaarschijnlijk dat slakken zullen binnendringen en rodenticiden in de voerkist zullen consumeren.
De voerkist is snel en gemakkelijk te openen met de plastic AF® Push Key. Het scharnierend deksel kan vast blijven zitten bij inspectie van de voerkist of kan verwijderd worden om de kist schoon te maken of om het lokaas aan te vullen.
Lokaasblokken en pastazakjes kunnen veilig worden vastgemaakt aan de metalen lokaashouder in het deksel. Vers pastalokaas in bakjes of graanlokaas kan in een inzetbakje aan weerszijden van de toegangsbuizen in het centrale compartiment geplaatst worden. De voerkist biedt ook plaats aan twee Snap-E Rat of Trapper T-Rex klapvallen, die veilig aan weerszijden van de toegangsbuizen in het centrale compartiment geplaatst kunnen worden.
De AF® Amicus moet op de juiste hoogte aan een muur of paal worden bevestigd om correct te functioneren. Dit kan met behulp van het bijgeleverde sjabloon en de voorgevormde sleutelgatvormige openingen. Met behulp van deze openingen kan de voerkist indien nodig in hoogte worden versteld. De juiste instelhoogte moet tussen 90 mm en 100 mm zijn vanaf de basis van de toegangsbuis tot de grond.
Afmetingen (l x b x h): 420 x 243 x 305 mm (inclusief buizen)


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: AF
 ● SKU (eigen artikel code): 205-000211
 ● Import prijs: € 30,00


Kenmerken: Kopen in AmstelveenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25744211 Meld aan Aanbodpagina