Boekje 'Mieren zijn Helden'!


Grote foto boekje mieren zijn helden dieren en toebehoren insecten en spinnen
€ 1,99
Locatie Apeldoorn  (Gelderland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Mieren zijn helden Je ontvangt bij elke bestelling gratis de digitale versie van dit boekje (via link in email). Wil je toch liever de gedrukte versie, bestel deze dan hier.
Of je nu bij mierenboerderij.nl een product hebt gekocht of gewoon geïnteresseerd bent in het leven van mieren, dit boekje helpt je verder met informatie. Diverse producten waarmee je mieren als huisdier kunt houden en de verzorging van deze bijzondere dieren komen aan bod.

Mieren vind je overal om je heen: in de tuin, in het bos, onder stenen, soms zelfs in huis. Ze worden vaak gezien als ongedierte, maar daarmee doen we deze dieren geen recht. Een oude uitspraak luidt: ‘Ga naar de mieren, kijk hoe ze werken en word wijs’ (koning Salomo, Spreuken 6:6 uit de Bijbel). Je zult merken dat hoe meer je van deze diertjes ziet, hoe meer je ze gaat waarderen. Je kunt echt van ze leren. Een mierenkolonie is een wonder in de natuur.

In dit boekje vind je allerlei wetenswaardigheden en achtergrondinformatie over mieren. Goed om te weten bij het bestuderen van mieren, maar ook bruikbaar voor bijvoorbeeld een spreekbeurt of presentatie. Verder leg ik uit hoe je een aantal producten van Mierenboerderij.nl goed kunt gebruiken. Veel leesplezier gewenst!

Jan-Peter Oudenampsen
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Soort: Mieren
Kenmerken: Kopen in Apeldoorn

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22846474

Meer Insecten en Spinnen

Meer Insecten en Spinnen aangeboden in deze subrubriek.