Doorloopval rat, marter, bunzing, kat en vos 122x29x32cm


sinds 7-9-2020 04:03:30

  • Grote foto doorloopval rat marter bunzing kat en vos 122x29x32cm dieren en toebehoren overige
  • Grote foto doorloopval rat marter bunzing kat en vos 122x29x32cm dieren en toebehoren overige
Grote foto doorloopval rat marter bunzing kat en vos 122x29x32cm dieren en toebehoren overige Grote foto doorloopval rat marter bunzing kat en vos 122x29x32cm dieren en toebehoren overige
prijs: € 84
Locatie : Amstelveen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Doorloopval om ratten, marters en zelfs bunzings mee te vangen! Gemaakt in samenwerking met professionals!
Doorloopval rat, marter, bunzing, kat en vos 122x29x32cm Doorloopval om ratten, marters en zelfs bunzings mee te vangen!
Zodra de doorloopval gezet is zal een dier op het lokaas afkomen. Wanneer geprobeerd wordt om te eten zal het desbetreffende dier op het plateau moeten gaan staan. Zodra het plateau beweegt zullen de ijzeren pinnen aan de zijkant van de kooi van elkaar af schieten. Op dat moment vallen de kleppen aan beide kanten van de kooi dicht. De kleinere klepjes zullen op het weerhaakje rusten zodat het dier geen mogelijkheid heeft om te ontsnappen. De val is gemaakt van gegalvaniseerd staal.
Tips
Het is mogelijk om vier eieren in de gaten van het plateau te zetten als lokmiddel. Doe dit wel voordat u de val gaat zetten.
Om nog sneller en efficiënter plaagdieren te vangen met deze doorloopval kunt u de bodem van de val bedekken met zand en bladeren. Door een doek of takken over de val te leggen is er minder licht en zullen plaagdieren eerder in de val lopen. Gebruik bij het zetten van de val altijd handschoenen zodat de geur van mensen niet aan de val zit. Maakt u al gebruik van het perfecte lokaas? probeer anders de pellets of provoke 
Gemaakt in samenwerking met professionals!SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8716759536722
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Dierplagenshop.nl
 ● SKU (eigen artikel code): VAL0009


Kenmerken: Kopen in AmstelveenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23898283 Meld aan Aanbodpagina