LickiMat Honden likmat Soother, paars


sinds 19-1-2023 20:53:00

Grote foto lickimat honden likmat soother paars dieren en toebehoren toebehoren
prijs: € 6,79
Locatie : Norg  (Drenthe)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

LickiMat® Honden likmat Soother - Prettige manier om de hond bezig te houden en om een kleine traktatie over een langere periode te geven. Dankzij de vele kleine, flexibele puntjes blijft het voer of andere beloning lang op de likmat liggen en moet de hond het eraf likken, wat stress vermindernd kan werken. Er zijn taalloze mogelijkheden voor traktaties die u kunt gebruiken: natvoer, yoghurt, smeerkaas of andere favoriete lekkernijen. Het wordt aanbevolen om de mat niet helemaal vol te smeren, waardoor de hond 45 minuten bezig zou zijn. 15 tot max. 20 minuten is voldoende omdat het aflikken ook vermoeiend is voor de hond. Houdt de eerste keren dat u de mat aan uw hond geeft toezicht om zeker te weten dat uw hond er niet op gaat kauwen. Diepvriesvriendelijk materiaal. Anti-slip onderkant. Te combineren met de LickiMat® Likmatten-uitbreiding Indoor Keeper.

Ga voor meer foto’s, meer kleuren en alle verkrijgbare maten naar onze website.

Natuurlijke voeding en verzorging – voor de beste vriend van de mens.
Dat is ons motto bij alsa-nature. Het omvat de waardering en liefde voor de dieren en beantwoordt aan het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben.
Wij houden bij alsa-nature dagelijks voor ogen dat iedere hond en iedere kat, net als de mens, een individueel wezen is, met eigen voorkeuren en behoeften. De moderne Viervoeter is een genieter, die behoefte heeft aan een hoogwaardige voeding, met een uitgebalanceerde samenstelling van de ingrediënten als basis voor vitaliteit en welzijn.
alsa-nature bevat alleen de beste natuurlijke ingrediënten, alle voedingsproducten zijn gegarandeerd vrij van kunstmatige conserverings-, kleur- en smaakstoffen. Voor de beste vriend van de mens is alleen het beste goed genoeg. alsa-nature geeft de trouwe viervoeter alles, wat hem goed doet – en dat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Neem een kijkje in onze webshop en ontdek ons zeer uitgebreide assortiment natuurlijke hondenvoeding, hondensnacks en toebehoren. Wij verkopen uitsluitend natuurlijke producten voor uw hond, dat geldt niet alleen voor de voeding & snacks maar ook voor onze hondenverzorgingsartikelen, supplementen en meer. Onze hondenbedden en hondenspeelgoed van ons eigen merk en van de merken welke wij verkopen worden gemaakt van goede materialen welke veilig zijn voor uw hond en worden zo veel mogelijk duurzaam geproduceerd.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een goed voedingsadvies voor uw hond?
Neem dan contact met ons op!
Whatsapp: 0031 (0) 6-27194242
Email: info@alsa-nature.nl
Website: www.alsa-nature.nl

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 9349785005017
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: LickiMat
 ● SKU (eigen artikel code): 84076801
 ● Kleur (algemeen): paars


Kenmerken: Kopen in NorgKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 30161985 Meld aan Aanbodpagina