OP ZOEK NAAR EEN BASSET OF BASSET HERPLAATSENLocatie Hattem  (Gelderland)

Kenmerken

Geslacht Meerdere dieren
Stamboom Zonder stamboom
Vacht Kortharig
Chip Onbekend
Kleur Meerdere kleuren

Beschrijving

Bent u op zoek naar een Basset of wilt u een Basset herplaatsen?


Wij zijn de STICHTING BASSET HERPLAATSEN NEDERLAND en via onze website bemiddelen wij tussen mensen die een Basset zoeken en Bassets die op zoek zijn naar een nieuw, liefdevol thuis. Het adres van onze site is onze website
Onze bemiddeling is geheel gratis.

Wij hebben meestal verschillende Bassets die een nieuw thuis zoeken; u vindt ze op de homepage van onze site.
Zit hiertussen geen Basset voor u? Meld u dan aan via het formulier dat u vindt onder de menuknop Contact; op dit formulier kunt u uw wensen kenbaar maken en u wordt dan opgenomen in ons systeem. Zodra een geschikte hond voor herplaatsing wordt aangemeld nemen wij contact met u op.
Als u een of meerdere Bassets wilt herplaatsen kunt u onder de menuknop Contact een herplaatsingsformulier invullen. Als dit formulier door ons ontvangen is nemen wij contact met u op.

Ook vindt u op onze site veel informatie over het ras, o.a. onder de menuknop De Basset, want een Basset is naar onze mening toch "een slag apart" en zeker niet voor iedereen geschikt!

Wij zien graag een reactie tegemoet!
Vriendelijke groet,
Stichting Basset Herplaatsen Nederland
onze website
anoniem@anoniem.nl

Kenmerken: Geslacht: Meerdere dieren, Stamboom: Zonder stamboom, Vacht: Kortharig, Chip: Onbekend, Kleur: Meerdere kleuren, Kopen in Hattem
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 1061705

Meer Overige honden

Meer Overige honden aangeboden in deze subrubriek.