Reuze Vlinder kweekset


sinds 25-11-2021 03:00:07

Grote foto reuze vlinder kweekset dieren en toebehoren insecten en spinnen
prijs: € 41,99
Locatie : Apeldoorn  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Let op: rupsen verzending pas weer mogelijk vanaf maart 2022

Reuze Vlinder kweekset
Je eigen vlindertuin in huis
Wordt deel van de natuur en bekijk het wonder van een rups die een vlinder wordt. Met je neus er boven op! Deze set wordt geleverd inclusief hoge kwaliteit figuren die de levenscyclus van de vlinder laten zien.

Kweken
In de vlindertuin kweek je je eigen vlinders. Hierboven kun je (alleen op onze website!) tussen maart en september ervoor kiezen de rupsen door ons te laten versturen. Wij regelen dat je direct de rupsen geleverd krijgt met je bestelling. Je kunt gelijk aan de slag met het wonderlijke proces van de rups naar vlinder!

Verzending en zorg
Doorgaans krijg je na verzending ongeveer 6-8 verse rupsen en het speciale voer thuisgestuurd. 
Het moment van verzending van de rupsen kan varieren, normaliter streven wij ernaar deze dezelfde dag te verzenden mits voor 16.30 besteld. Mocht dit anders uitpakken dan ontvang je hierover door ons bericht. De verzending van de rupsen gaat apart van de verzending van het kweeknet. De rupsen worden verzonden door onze kweker uit Engeland. Wanneer de rupsen worden verzonden berichten we je apart na je bestelling, zodra verzonden door onze kweker is de levering binnen 1-2 weken.

Nu kun je echt aan de slag. Het kweken van vlinders kan vanaf maart tot en met september. Het streven is dat er 10 rupsen worden verzonden, de garantie is dat je er minimaal 7 ontvangt en dat deze tot gezonde vlinders worden gekweekt.

Eerst krijgen de rupsen hun eigen eten (bijgeleverd) zodat ze goed kunnen groeien. Vervolgens gaan ze op hun kop hangen in kristalachtig gesponnen cocons. In de laatste fase ontpoppen ze zich tot prachtige vlinders. Observeer ze een paar dagen en laat ze dan vrij.

Gebruik
De vlindertuin is herbruikbaar en na het uitvliegen van de vlinders ook een perfecte behuizing voor andere insecten zoals lieveheersbeestjes, bidsprinkhanen of wandelende takken. Het product is dus vaker in te zetten om de natuur van dichterbij te bestuderen.

Wat zit er in de Reuze Vlinderset

 ● Uitklapbare en te openen reuze 45 cm Habitat
 ● Pipet voor het voeren van de rupsen
 ● Instructies, eenvoudige meertalige gebruiksaanwijzing. Uitgebreid boekje in Engels.
 ● De levenscyclus van de vlinder uitgebeeld in kunststof modellen (ei, rups, cocon, vlinder)
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Soort: Vlinders of Rupsen


Kenmerken: Kopen in ApeldoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25284456 Meld aan Aanbodpagina