Vlinder kweekset Pavilion


Grote foto vlinder kweekset pavilion dieren en toebehoren insecten en spinnen
€ 33,99
Locatie Apeldoorn  (Gelderland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Vlinder Pavilion kweekset
Je eigen vlindertuin in huis
Wordt deel van de natuur en bekijk het wonder van een rups die een vlinder wordt. Met je neus er boven op! Deze kweekset is enorm groot en dus ideaal als leermiddel.

Kweken
In de vlindertuin kweek je je eigen vlinders. Hierboven kun je ervoor kiezen de rupsen door ons te laten versturen. Wij regelen dan de bestelling en betaling van de rupsen en informeren je over de verzending vanuit de kweker. Wil je dit zelf regelen dan ontvang je bij de set een coupon met code. Deze kun je bij de leverancier op de website invullen. Je betaalt de verzend- en verpakkingskosten via PayPal of creditcard (GBP 399). De rupsen worden daarna rechtstreeks verzonden door de kwekers van Insect Lore.

Verzending en zorg
Doorgaans krijg je in ongeveer een week tijd 10 verse rupsen en het speciale voer thuisgestuurd door onze kweker (in sommige gevallen kan dit iets langer duren afhankelijk van de kweek). Nu kun je echt aan de slag. Het kweken van vlinders kan vanaf maart tot en met september.

Eerst krijgen de rupsen hun eigen eten (bijgeleverd) zodat ze goed kunnen groeien. Vervolgens gaan ze op hun kop hangen in kristalachtig gesponnen cocons. In de laatste fase ontpoppen ze zich tot prachtige vlinders. Observeer ze een paar dagen en laat ze dan vrij. 

Gebruik
De vlindertuin is herbruikbaar en na het uitvliegen van de vlinders ook een perfecte behuizing voor andere insecten zoals lieveheersbeestjes bidsprinkhanen of wandelende takken. Het product is dus vaker in te zetten om de natuur van dichterbij te bestuderen. 

Wat zit er in de Pavilion vlinderset?

 ● Uitklapbare en te openen reuze 60 cm Habitat
 ● Pipet voor het voeren van de rupsen
 ● Uitgebreide instructies meertalige gebruiksaanwijzing (ook in het Nederlands) 
 ● Als je ervoor kiest de rupsen zelf te bestellen dan vind je in de verpakking de coupon voor 10 rupsen waarmee je ze online tegen betaling van verzendkosten kunt bestellen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Soort: Vlinders of Rupsen
Kenmerken: Kopen in Apeldoorn

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22846418

Meer Insecten en Spinnen

Meer Insecten en Spinnen aangeboden in deze subrubriek.

Apeldoorn, Gelderland
085 888 9797

E-mail deze adverteerder