WORLD OF HERBS FYTOTHERAPIE GEBREKKIGE EETLUST


sinds 26-5-2021 08:36:53

prijs: € 14
Locatie : Eersel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingWorld Of Herbs Fytotherapie Gebrekkige Eetlust 50 ml
World of Herbs Fytotherapie Gebrekkige Eetlust 50 ml is aanvullend diervoer op basis van plantenextracten en kruiden ter verminderen van agressief en dominant gedrag 
Dit World of Herbs bij gebrekkige eetlust is een fytotherapie planten- en kruidpreparaat op basis van plantenextracten. Steeds vaker wordt fytotherapie gebruikt als ondersteuning van de gezondheid van het dier. Ook kunnen de middelen preventief worden ingezet. Deze producten zijn op wetenschappelijke basis samengesteld en uniek in de moderne fytotherapie.
Deze variant helpt dieren met een gebrekkige eetlust. Het middel is eenvoudig toe te dienen in de lege mond of wangzak en bij katten eventueel op het voorpootje. Ook kan het middel verdund worden met bronwater of gegeven worden op een beloning.
- Fytotherapeutisch planten- en kruidenpreparaat
- Op basis van plantenextracten
- Makkelijk toe te dienen in de bek, verdund met water of op een beloning 
Inhoud: 50 ml

Needs4Animals
Sinds de oprichting is dierenwinkel Needs4Animals uitgegroeid tot een vertrouwd online winkelplatform waar huisdierbezitters alle denkbare dierenbenodigdheden vinden. Ons doel is om onze klanten topkwaliteit producten tegen de beste prijs aan te bieden. Profiteer van onze ervaring en kies uit meer dan 14.000 artikelen het juiste product voor jouw huisdier. Of je nu een hond of kat hebt, zangvogels houdt, een aquarium bezit of een konijn als gezinslid hebt – bij Needs4Animals vind je hoogwaardig voer en goedgekeurde accessoires voor ieder huisdier. Naast dit ruime assortiment heeft Needs4Animals wekelijks wisselende aanbiedingen waardoor je nog goedkoper uit bent.
Contactdetails: 085 - 488 35 75 - info@needs4animals.nl
Vestigingsadres
Duizelseweg 4, 5521AC Eersel
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 2225550010257
 ● Type: simple
 ● Oude prijs: € 14,00
 ● Import prijs: € 14,00
 ● MPN: 28761
 ● Gewicht (algemeen): 0,14 gram


Kenmerken: Kopen in EerselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25957728 Meld aan Aanbodpagina