Ant's Kingdom Saturn 14x21 (Universe Collection)


sinds 9-6-2021 03:00:34

Grote foto ant kingdom saturn 14x21 universe collection dieren en toebehoren insecten en spinnen
prijs: € 42,99
Locatie : Apeldoorn  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Ant's Kingdom Saturn (Universe Collection)
De intelligentie van mieren is van een andere planeet, buitenaards! We begrijpen nog maar een klein beetje hoe mieren zo efficient met elkaar kunnen samenwerken. De Universe Collection is gemaakt om dit bovennatuurlijke te illustreren. Bouw nu je eigen universum, breid je setup uit met deze Saturn en breid langzaam uit naar een compleet stelsel!
De boerderij is perfect geschikt voor zowel kleine als middelgrote kolonies van soorten zoals Lasius, Myrmica, Pheidole, Messor en Formica.
Deze nesten zijn uitgerust met een schuimdeel, dat het nest ongeveer 1 week vochtig houdt. Om het nest te bevochtigen, kun je dit schuim nat maken (spuitje bijgeleverd). Het absorbeert en verspreidt vocht zonder gevaar voor vollopen van kamers en gangen. Het schuim moet dus vochtig blijven zodat de mieren een goede omgeving vinden in dit nest.
Het systeem is met deze unieke watervoorziening heel praktisch. Zelfs het reinigen van de complete Mierenboerderij is mogelijk. Je sluit eerst een ander verblijf of nestbuisje aan waar de mieren naar toe verhuizen en vervolgens is het acrylnest eenvoudig los te schroeven en af te spoelen met water.
Het nest is eenvoudig uit te breiden door de opening van 10 mm aan de buitenzijde. Met slangen kunnen andere verblijven worden aangesloten. 

Mierenkolonie
Vrijwel alle mierenkolonies kunnen in dit nest gehouden worden. Kies hierboven een kolonie voor een aanbiedingsprijs.

Voedingsset
Het dieet van een Lasius mierenkolonie bestaat uit een combinatie van suikerwater, honingdauw en fruitvliegjes en bij een Messor kolonie worden daar nog zaden aan toegevoegd. Een voedingssetje is hierboven bij te bestellen.

Nest Specificaties
Lengte: 21 cm
Breedte: 14 cm
Dikte: 6 binnen buiten 12 mm
Aantal aansluitmogelijkheden: 2
Aantal kamers: 10
Aantal mieren: geschikt tot 400 mieren voor de meeste soorten
Bevochtiging systeem door schuim
Jachtgebied arena, buitenverblijf inbegrepen: Nee
Duur vochtigheid nest: 1 week, afhankelijk van aantal mieren en de omgevingstemperatuur.
We leveren deze Mierenboerderij inclusief digitaal (download) handleiding e Boekje 'Mieren zijn helden'. De aanwijzingen hierin over verzorging en aansluiting moeten worden opgevolgd. De gedrukte versie van het boekje is hier te bestellen: https://www.mierenboerderij.nl/boekje-mieren-zijn-helden.html
 


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Soort: Overige soorten


Kenmerken: Kopen in ApeldoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23531847 Meld aan Aanbodpagina