BaitSafe - Discrete inbouw muizen en ratten lokaasdepot


sinds 22-7-2022 03:03:52

  • Grote foto baitsafe discrete inbouw muizen en ratten lokaasdepot dieren en toebehoren overige
  • Grote foto baitsafe discrete inbouw muizen en ratten lokaasdepot dieren en toebehoren overige
  • Grote foto baitsafe discrete inbouw muizen en ratten lokaasdepot dieren en toebehoren overige
  • Grote foto baitsafe discrete inbouw muizen en ratten lokaasdepot dieren en toebehoren overige
  • Grote foto baitsafe discrete inbouw muizen en ratten lokaasdepot dieren en toebehoren overige
  • Grote foto baitsafe discrete inbouw muizen en ratten lokaasdepot dieren en toebehoren overige
Grote foto baitsafe discrete inbouw muizen en ratten lokaasdepot dieren en toebehoren overige Grote foto baitsafe discrete inbouw muizen en ratten lokaasdepot dieren en toebehoren overige Grote foto baitsafe discrete inbouw muizen en ratten lokaasdepot dieren en toebehoren overige Grote foto baitsafe discrete inbouw muizen en ratten lokaasdepot dieren en toebehoren overige Grote foto baitsafe discrete inbouw muizen en ratten lokaasdepot dieren en toebehoren overige Grote foto baitsafe discrete inbouw muizen en ratten lokaasdepot dieren en toebehoren overige
prijs: € 222,95
Locatie : Amstelveen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Lokaasdepot betrouwbaar geïnstalleerd in de plafonds, muren, platte daken, dakranden, vloeren en vele andere toepassingen.

Baitsafe Verpakking: 6 stuks + 1x sleutel
Baitsafe® – Een revolutionair station voor monitoring, controle en behandeling van ongedierte. Het station biedt u direct toegang tot holtes en gebieden waar knaagdieren leven en broeden. U kunt Baitsafe® eenvoudig (laten)installeren in plafonds, wanden, dakranden enzovoort. U kunt snel en gemakkelijk de lok- of bestrijdingsproducten vervangen. Wanneer het station in het plafond is geïnstalleerd kunt u deze werkzaamheden zonder losse ladder uitvoeren.
Baitsafe®: veilig, hygiënisch en snel
Ongediertebestrijding van mier tot rat
Kleine mieren of grote ratten, allerlei ongedierte kan uw woning of pand binnenkomen. Elk dier moet met een specifieke behandeling uitgeschakeld worden. Daarom zijn er zoveel en veel verschillende producten voor ongediertebestrijding. Ieder dier eist een eigen, gerichte bestrijdingsmethode. Plaagdieren huizen en nestelen op plekken die moeilijk te bereiken zijn. Dankzij Baitsafe kunt u deze plekken veilig behandelen zonder uzelf, uw mensen of uw goederen in gevaar te brengen. Tip: schakel een professional in die werkt met goed en erkend bestrijdingsmateriaal.

Baitsafe® ongediertestation
Baitsafe® – Een revolutionair station voor monitoring, controle en behandeling van ongedierte. Het station biedt u direct toegang tot holtes en gebieden waar knaagdieren leven en broeden. U kunt Baitsafe® eenvoudig in plafonds, wanden, dakranden enzovoort (laten) installeren. De bediening is snel en makkelijk en toepasbaar vanaf de vloer, zonder ladder.

BaitSafe® geeft u veilig toegang tot de verblijfgebieden van het ongedierte. U kunt (zelf) beschermd en veilig inspecteren (monitoring), controleren en behandelen.

Applicator voor bestrijdingsmiddelen
BaitSafe® is een universele applicator. De meeste, bekende bestrijdingsmiddelen kunt u makkelijk met deze applicator aanbrengen. Voor behandelingen met pasta´s en actief lokaas voor knaagdieren, gels en poeder voor insecten, lijmborden voor monitoring van insecten en identificatie.
BaitSafe® kunt u installeren in muren, plafonds en plafondtegels, platte daken, dakranden en luifels, tussenvloeren, en bijvoorbeeld ook in keukenkasten. Bestrijders kunnen inspecteren of behandelen in de omgeving waar het ongedierte woont en zich voortplant.Eenvoudige bediening, snelle servicetijd
Eenmaal geïnstalleerd, kunt u BaitSafe® zeer eenvoudig en veilig bedienen. De servicetijd is ongeveer 30 seconden. Met een speciale sleutel heeft de bestrijder snel toegang tot het station en kan dit dan controleren op tekenen van ongedierte.Constateert de bestrijder ongedierte, dan kan hij meteen gaan behandelen. Bij conventionele methoden moet de bestrijder telkens opnieuw een gat maken in de besloten ruimten waar het dier huist. Met BaitSafe® is dat niet meer nodig. U hebt zelfs geen ladder meer nodig als u BaitSafe® installeert in een plafond. De bestrijder schroeft gewoon de sleutel op het uiteinde van een standaard verfstok en opent daarmee eenvoudig en snel het station. De bestrijder opent het station vanaf de vloer en heeft zo minder servicetijd nodig. Het onderhoudsproces wordt veel eenvoudiger en er zijn geen arbeidsrisico´s meer van ‘werken op hoogte’ met een ladder.


Voordelen en toepassingen
Dankzij het functionele ontwerp heeft BaitSafe® v
Kenmerken: Kopen in AmstelveenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24585199 Meld aan Aanbodpagina