Bird Free 15 met gel gevulde schaaltjes


  • Grote foto bird free 15 met gel gevulde schaaltjes dieren en toebehoren overige
  • Grote foto bird free 15 met gel gevulde schaaltjes dieren en toebehoren overige
  • Grote foto bird free 15 met gel gevulde schaaltjes dieren en toebehoren overige
  • Grote foto bird free 15 met gel gevulde schaaltjes dieren en toebehoren overige
Grote foto bird free 15 met gel gevulde schaaltjes dieren en toebehoren overige Grote foto bird free 15 met gel gevulde schaaltjes dieren en toebehoren overige Grote foto bird free 15 met gel gevulde schaaltjes dieren en toebehoren overige Grote foto bird free 15 met gel gevulde schaaltjes dieren en toebehoren overige
-
Locatie Amstelveen  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bird Free® Optical Gel om vogels in op en rond gebouwen te weren.Vogels zien alles in ultra violet licht, door de formulering van de gel lijkt het dat de gel in de brand staat en zullen ze wegvliegen

Bird Free (15 pre filled) schaaltjes 

I nnovatief vogelweringsysteem op basis van een optische illusie "VUUR"
Na het aanbrengen van de gifvrije gel, zult u merken dat 70-80% van de vogels volledig wordt afgeschrikt terug te keren naar de behandelde plaats door het visuele effect van Bird Free.

Met andere woorden, zullen ze niet terug te komen als eenmaal Bird Free is toegepast.

U dient uw klanten te informeren dat sommige plaatsen, met name langdurige broedplaatsen en slaapplaatsen, zo aantrekkelijk zijn voor vogels, dat een paar dominante vogels tot een dag of twee na aanbrengen van Bird Free proberen terug te keren. Op de eerste dag na de installatie, is het niet ongewoon om een of twee vogels tussen de schaaltjes Bird Free te signaleren. Ze kijken echter angstig ernaar en zullen zich afvragen “Wat is er hier aan de hand?” en vliegen weg.

Als een dominante vogel een serieuze poging waagt om terug te keren naar de plaats, meteen nadat Bird Free is toegepast, zal het in contact komen met de Bird Free (dit is de reden waarom de schaaltjes Bird Free niet verder uit elkaar geplaatst mogen worden dan de spanwijdte van de vogel). Soms zul je zelfs vogels zien die in een schaaltje Bird Free is gestapt.

Bird Free is erg plakkerig, dus als de vogel ermee in contact komt, zal het niet lekker voelen op de veren. Bird Free is niet schadelijk voor de vogel en zal het vermogen om te vliegen niet aantasten. De vogel zal proberen het weg te poetsen en het de smaak en de geur van Bird Free niet lekker vinden. Na twee of drie dagen zullen zelfs de meest dominante vogels het opgeven en de site zal dan letterlijk vogel-vrij zijn.

De manier waarop Bird Free werkt op aanraking, smaak en geur van de vogel, en ook op zijn gevoel van het zicht blijkt uit de resultaten van een veldstudie die op de Bird Free web site te lezen is: Dit toont een broedplaats van duiven in Korea waar 67 vogels leefden voordat Bird Free werd toegepast. Op de eerste dag na de installatie probeerde 21 vogels terug te keren naar de site. Op dag drie, probeerde nog maar drie vogels dat te doen, en daarna er geen.

Inhoud: verpakking 15 (pre filled) schaaltjes 
Met Bird Fee voorkom je dat vogels vooral #duiven landen op uw balkonrand of dak.
Bird Free het discrete Duivenverjaagsysteem
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 156002225
Kenmerken: Kopen in Amstelveen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21472971

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.