Designed by Lotte Cactus Krabpaal Taupe


sinds 8-8-2023 21:41:50


prijs: € 99,99
Locatie : Capelle aan den ijssel  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Wilt u een krabpaal voor uw kat kopen in de vorm van een cactus? Dan is de taupe cactus krabpaal van het merk Designed by Lotte echt een aanrader. Deze krabpaal is niet alleen leuk en handig voor uw kat, maar ziet er ook nog eens decoratief uit. Deze krabpaal is een leuke toevoeging voor ieder interieur!
Een kwalitatief hoogwaardige krabpaal in de vorm van een cactus kopen
Er is niets leukers voor uw kat dan krabben aan deze cactus krabpaal. De krabpaal is gemaakt van manillatouw en staat geweldig in elke ruimte. Wanneer u de cactus krabpaal gaat kopen, kiest u niet zomaar een product. De krabpaal is namelijk ontwikkeld op basis van een uniek design van de ontwerpers van Designed by Lotte. De ontwerpen zijn afgestemd op de laatste trends en ideeën. Met natuurlijke materialen wordt het tijdloze design omgezet tot een product, dat een stijlvolle en hippe uitstraling heeft. Doordat uw kat de krabpaal dagelijks gebruikt, moet deze wel tegen een stootje kunnen. Daarom is de cactus krabpaal gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en is deze van tevoren uitvoerig getest.

Afmeting: 35 x 35 x 60 cm.

Kleur: Taupe
Kom langs in onze winkel voor advies
Wanneer u de cactus krabpaal van Designed by Lotte wilt kopen, bestelt u deze eenvoudig in onze webshop . Woont u in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dan kunt u ook altijd langskomen in onze winkel om de leuke krabpaal te kopen. Hier laten we u ons uitgebreide aanbod zien en geven we u graag advies op maat. Heeft u vragen? Dan kunt u ook altijd eerst contact met ons opnemen. Bel ons op 010 44 13 742 of stuur een e-mail naar info@special-pet.nl .


We helpen u graag via onze webshop of uiteraard in onze winkel.

Openingstijden:
dinsdag tot vrijdag 9:00-17:30 uur
zaterdag 9:00-17:00 uur

Special Pet
Bermweg 296
2906 LH Capelle aan den IJssel
010-4413742
info@special-pet.nl

Kenmerken: Kopen in Capelle aan den ijsselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 43789218 Meld aan Aanbodpagina