DoggyRide Britch tbv Cocoon en als koppelsysteem voor honden


sinds 2-8-2020 4:14:36

Grote foto doggyride britch tbv cocoon en als koppelsysteem voor honden dieren en toebehoren toebehoren
prijs: € 71,99
Locatie : Oosternijkerk  (Friesland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


DoggyRide Britch
De Britch wordt aan het frame van de fiets geklemd en dient als drager van manden voor honden of boodschappen en als koppelsysteem voor fietsaanhangers. Anders dan bij gebruikelijke bagagerekken of manden waarbij het gewicht aan de voor- of achterkant van de fiets hangt, wordt het gewicht van wat er met de Britch wordt vervoerd, verdeeld over het midden van de fiets. Hierdoor is de fiets stabieler en veiliger in gebruik voor zowel de fietser als de geliefde viervoeter. Bijkomend voordeel is dat de mand niet meedraait met het stuur. Honden die snel misselijk worden zullen daar op deze manier geen last meer van hebben. Ook fietsaanhangers worden met het Britch systeem vanuit het centrum van de fiets getrokken in plaats van aan één kant van de naaf waardoor schade aan de naaf of bijvoorbeeld een elektrisch aandrijfsysteem voorkomen wordt. Omdat het gewicht in het midden van de fiets wordt opgevangen kunnen ook zwaardere honden en boodschappen makkelijker worden vervoerd.
Meer toepassingen
Vanwege de universele bevestigingen het uitgekiende verdelen van het extra gewicht, is de Britch ook geschikt voor gebruik door fietskoeriers en maaltijdbezorgers. Zij hoeven het gewicht dan niet meer op hun rug te dragen of een fiets in bedwang te houden die aan één kant te veel gewicht. Dutch Dog Design werkt momenteel aan de ontwikkeling van een Britch speciaal voor deze bedrijfstak.
 

 

HondenSpullenKopen.nl is DE online hondenspeciaalzaak!
Wij verkopen alles wat u niet of moeilijk kunt verkrijgen bij de doorsnee dierenspeciaalzaak. Met onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u helpen door advies op maat te geven.
Gratis verzending vanaf 50 euro. Alle betaalmogelijkheden en achteraf betalen. 
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): DBBR01
 ● Type: simple


Kenmerken: Kopen in OosternijkerkKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23800233 Meld aan Aanbodpagina