Doorsteek omheining Rond-door-rond | 2-liggers | Tanalith-E


sinds 2-5-2023 09:24:24


prijs: € 15,95
Locatie : Enter  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Rond-door-rond omheining - omheining tuin
Deze omheining tuin wordt geleverd met 2 liggers. In onze webshop is deze rond-door-rond omheining eveneens verkrijgbaar met 3 liggers . Dit hekwerk wordt tevens aangeboden in 3 verschillende impregneringen. Deze variant is, voor de verlenging van de duurzaamheid, geïmpregneerd met Tanalith-E. Bij een doorsteek hekwerk worden de liggers door de staanders geschoven, dit geeft de omheining stabiliteit.
 
Prijs per strekkende meter (incl. BTW)

2-liggers € 15,95
3-liggers € 21,95
Specificaties staanders en liggers
Afmeting staander: 200 x Ø 14 cm
Afmeting ligger: 250 x Ø 8 cm
Standaard stelhoogte van de omheining: 120 - 125 cm
Afstand tussen de staanders: 250 cm
Houtsoort: Noord Europees Grenen
 
Materiaal en afwerking
De tuin omheining "Rond-door-rond" is volledig vervaardig uit geschaafd Noord-Europees Grenenhout. Doordat het hout in koudere gebieden langzamer groeit heeft het meer ringen. Dit zorgt voor een betere duurzaamheid van het hout. Al het Grenenhout is FSC gecertificeerd. Dit houdt in dat het om verantwoord en duurzaam bosbeheer gaat, volgens strikte regels. De ronde palen van deze tuinomheining zijn cilindrisch gefreesd en voorzien van een gekruinde kop. De geschaafde ronde liggers zorgen ervoor dat het regenwater beter afgevoerd kan worden. Dit geeft de omheining tevens een charmante en afgewerkte uitstraling.
 
Door het doorsteek systeem is de houten omheining symmetrisch, hierdoor kun je aan beide kanten van het hek dieren houden. Dit maakt dit hek ideaal voor het afrasteren van een weiland, paardenbak, paddock of tuin.
 
Impregnatie | houten tuin afrastering
De rond-door-rond omheining tuin is onder druk geïmpregneerd met Tanalith-E . Dit is een zeer effectieve manier om de levensduur van het hout te verlengen. De impregnering garandeert een langdurige bescherming tegen schimmels en insecten. De impregnering Tanalith-E geeft het hout een natuurlijke groen/bruine kleur, die door weersomstandigheden in de loop van de tijd verandert in bruin/grijs.
 
Extra advies | In combinatie met alle omheiningen, ongeacht de impregnatie of materiaalsoort, raden wij altijd stroom aan. Hiermee voorkomt u dat dieren tegen de omheining schuren of eraan bijten. Het zorgt voor een blijvend strak hekwerk waar u jaren plezier van heeft. Ons standaard advies is om altijd 2 regels stroomdraden te monteren. Uiteraard kunnen wij u ook maatwerk advies geven, specifiek gericht over uw project.
 
Opties/accessoires
Net als alle andere Rutjes houten omheiningen kunnen we deze tuin afrastering voorzien van stroom . Wij leveren u graag de accessoires zoals het stroomdraad, isolatoren of een schrikdraadklok.
 
Wilt u de montage van de rond-door-rond omheining graag uitbesteden? Ook dat verzorgen wij graag voor u. Onze opgeleide vakmensen komen graag naar u toe en zetten het hekwerk vakkundig voor u op. Omdat we met onze eigen montageteams werken, geven we een kwaliteitsgarantie op alle mont
Kenmerken: Kopen in ENTERKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 31629119 Meld aan Aanbodpagina