Egelmand, Egelhuis

sinds 25-1-2023 03:19:56

  • Grote foto egelmand egelhuis dieren en toebehoren overige
  • Grote foto egelmand egelhuis dieren en toebehoren overige
  • Grote foto egelmand egelhuis dieren en toebehoren overige
  • Grote foto egelmand egelhuis dieren en toebehoren overige
Grote foto egelmand egelhuis dieren en toebehoren overige Grote foto egelmand egelhuis dieren en toebehoren overige Grote foto egelmand egelhuis dieren en toebehoren overige Grote foto egelmand egelhuis dieren en toebehoren overige
prijs: € 29,95
Locatie : Harmelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Egelhuis/Egelmand van wilgenhoutEen wilgenmand(lijkt op riet), geschikt voor egels.
De egelmand is gemaakt van natuurlijk materiaal, zoals wilgenhout.Egels hebben een plek nodig voor de winterslaap van oktober t/m maart, in deze periode is kou en nattigheid een bedreiging voor egel. Een vrouwtjes egel zal de mand van april tot december gebruiken om haar jongen te beschermen.

Plaats de egelmand bij voorkeur op een beschutte en rustige plek, de ondergrond moet enigzins droog zijn. Om rotting van de mand te vertragen adviseren wij om de mand op een aantal vlakke tegels te plaatsen. Leg wat losse bladeren in de mand, en bedek vervolgens de mand met een dikke laag bladeren. Dek het geheel dan af met een zeil om de mand en alles onder de mand droog te houden, daaroverheen kunt u weer een stapel bladeren, takken en evt. andere natuurlike materialen leggen. De opening moet vrijgelaten worden en het liefst niet richting het noorden of noordoosten. Indien mogelijk plaats de mand dan langs een schutting of muur, een egel kan de ingang dan makkelijker terugvinden. Belangrijk is dat het bouwwerk stevig genoeg is zodat andere dieren het niet eenvoudig kunnen vernielen.

Afmeting: HxBxD 53 x 41 x 21 cm.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Esschert Design


Kenmerken: Kopen in Harmelen


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 29815314 Meld aan Aanbodpagina