Het goedkoopste adres voor Bia Bedden origineel!


sinds 23-3-2023 20:36:53

prijs: € 39,95
Locatie : Berkel en rodenrijs  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Het Bia Bed heeft een lange historie en blijft in ontwikkeling
Het Bia Bed is een Zweedse klassieker geworden, bijna elke hond in Zweden heeft een Bia Bed. Van alle hondenbedden is het Bia Bed veruit het beste. De sterke kunstlederen hoes maakt dat het bed zeer duurzaam is en gemakkelijk schoon te houden. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat iedere hond er graag in ligt. Het Bia Bed is er in verschillende afmetingen zodat er altijd een Bia Bed is voor uw hond. Het bed is nu ook leverbaar in frisse, speelse kleuren voor de Bia 3, 4, 6 en 7.

  1 45X45X12 CM€ 39,95

  2 60X50X12 CM€ 49,99

  3 70X60X12 CM€ 64,99

  4 85X70X15 CM€ 79,99

  6 100X80X15 CM€ 99,99

  7 120X100X15 CM€ 129,99


Er is maar één origineel
Het Bia Bed wordt gefabriceerd sinds 1969 en er is maar één origineel! Met dit origineel als uitgangspunt is het Bia Bed door de jaren heen steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Het Bia Bed is door steeds nieuwe onderzoeken naar het gedrag van honden en internationale nieuwe bevindingen in materialen continu in ontwikkeling. De zachte en comfortabele Bia Bedden zijn de favoriet van elke hond geworden. Dit alles is bereikt door 30 jaar ervaring in het produceren en ontwikkelen van hondenbedden en dankzij alle positieve reacties van de honden zelf, honden- eigenaren en fokkers. Het Bia Bed is een geregistreerd handelsmerk. Het Bia Bed staat garant voor kwaliteit. Het hondenbed is ontworpen in 1969 door Bengt Asklöf, die ook de produktie startte. Sinds 1998 is het assortiment uitgebreid met ontwerpen van Fredrik Axelsson, Dahlström Design AB.

Bia von Fürstenfeldt
Bia von Fürstenfeldt is de Dobermann pincher naar wie het Bia Bed is vernoemd. Bengt Asklöf de grondlegger van Bia Bed werkte, eind 1960, als stoffeerder toen hij zijn hond Bia kocht. Ze lag niet erg comfortabel op het enige, toenmalige, hondenbed wat in die tijd te koop was; een stalen buizenframe. Bengt zag dat de hond met haar kop hoog wilde liggen en dat het buizenframe in haar keel drukte. Daarom ontwierp Bengt een totaal nieuw, zacht type, hondenbed voor haar. Het gerucht over Bia von Fürstenfeldts' ideale slaapplaats verspreidde zich snel en er kwam meer vraag naar. Bengt Asklöf startte de industriële productie van het Bia Bed in 1969 en vandaag de dag is het bedrijf nog steeds eigendom van de familie Asklöf. Er is geen ander hondenbed op de markt met zoveel kwaliteiten als het Bia Bed. Het Bia Bed is constant in ontwikkeling en nog steeds vinden er kleine verbeteringen plaats. Dit kunnen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hondenverzorging of ontwikkelingen op het gebied van milieu- vriendelijk materiaal zijn. Het Bia Bed wordt in acht Europese landen verkocht via de detailhandel.

Waarom zou uw hond in een Bia Bed 'moeten' liggen?
In het Bia Bed ligt uw hond in een bed met een opstaande rand tegen tocht. Dankzij de warme en zachte kern in het Bia Bed ontstaat er geen druk op de ellebogen zodat uw hond geen blessures krijgt. Deze blessures kunnen wel onstaan bij gebruik van harde materialen. De kern van het Bia Bed is gemaakt van stevig polyether van de beste kwaliteit. Hierdoor worden de gewrichten ontzien én krijgt uw hond goede steun in z'n rug. Het Bia Bed is gemakkelijk schoon te houden en is zeer comfortabel voor uw hond. Ook is het gemakkelijk te verplaatsen en opgerold neemt het weinig ruimte in. Maar het sterkste argument voor uw hond om in het Bia Bed te gaan liggen is toch wel dat het
Kenmerken: Kopen in BERKEL EN RODENRIJSKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 30429917 Meld aan Aanbodpagina