hondenvoer Brit care 12kg Hypo-allergeen nu allen met Cadeau


sinds 27-2-2023 03:04:00

Grote foto hondenvoer brit care 12kg hypo allergeen nu allen met cadeau dieren en toebehoren toebehoren Grote foto hondenvoer brit care 12kg hypo allergeen nu allen met cadeau dieren en toebehoren toebehoren Grote foto hondenvoer brit care 12kg hypo allergeen nu allen met cadeau dieren en toebehoren toebehoren Grote foto hondenvoer brit care 12kg hypo allergeen nu allen met cadeau dieren en toebehoren toebehoren Grote foto hondenvoer brit care 12kg hypo allergeen nu allen met cadeau dieren en toebehoren toebehoren Grote foto hondenvoer brit care 12kg hypo allergeen nu allen met cadeau dieren en toebehoren toebehoren Grote foto hondenvoer brit care 12kg hypo allergeen nu allen met cadeau dieren en toebehoren toebehoren Grote foto hondenvoer brit care 12kg hypo allergeen nu allen met cadeau dieren en toebehoren toebehoren Grote foto hondenvoer brit care 12kg hypo allergeen nu allen met cadeau dieren en toebehoren toebehoren
prijs: € 5,95
Locatie : Berkel en rodenrijs  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


BRIT CARE 100% HYPO-ALLERGEEN HONDENVOER IN COMBINATIE MET EEN HEEL HOOG VLEESGEHALTE !
Hier vind je het grootste en meest voordelige aanbod van alle droog hondenvoer, natvoer, hondensnacks van het topmerk Brit. Je kunt het hondenvoer aanpassen aan de speciale behoeften van je hond. Bij Chewies XL vind je enkel het beste hondenvoer voor je viervoeter! Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste hondenvoer? Bel ons voor een vrijblijvend advies. Of kom langs bij onze winkel te Berkel en Rodenrijs voor een vakkundig advies door een van onze specialisten. Chewiesdierenwinkel is geheel in gespecialiseerd in Brit natuurvoeding voor uw hond en kat.
Brit hondenvoeding voor hond en kat zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zodat uw geliefde hond of kat niet aan voedsel intolerantie en allergische reacties blootgesteld worden. Zolang u Brit care hondenvoeding gebruikt, zal uw huisdier alle noodzakelijke elementen voor de goede werking van het lichaam ontvangen en een uitstekende conditie te behouden. Het gunstige effect van Brit care voeding merkt u als de glanzende vacht, tanden zonder neerslag, en vooral een vrolijke en energieke hond. Brit Care behoort tot de absolute top onder Chewies Keuze. Chewies is kroondealer van Brit Premium, Brit Care en Carnilove dus wij hebben ook alles in onze winkel staan
Wij hebben lang gezocht naar een hoogwaardige hondenbrok, zonder granen en onnodige toevoegingen met een hoog vleesgehalte. Na jaren zoeken zijn wij bij Brit hondenvoer uitgekomen. Deze hondenbrok is puur wat de liefhebber zoekt! De samenstellingen zijn aangepast aan de laatste nieuwe inzichten op het gebied van hondenvoer. Wilt u graag vers vlees geven maar vindt u dit te duur of te onhandig? Brit Care en Brit Carni Love zijn een mooi alternatief door het hoge vleespercentage.
Chewiesdierenwinkel Brit droogvoer voor honden
Kies het beste droogvoer voor jouw hond
Onderzoek uitgevoerd door voedingsspecialisten heeft een breed scala aan honden droogvoer mogelijk gemaakt, dat lekkere smaken en een evenwichtige inname van voedingsstoffen combineert. Deze recepten zijn aangepast aan de leeftijd, de grootte, het ras of de levensstijl van jouw huisdier (binnenhonden of sportieve honden).
Hier zijn enkele tips om je door het grote aanbod van honden droogvoer te begeleiden:
Hoe oud en hoe groot is jouw hond?
Houdt bij aangepast droogvoer als eerste rekening met de leeftijd van de hond:
Puppy's hebben een grotere energiebehoefte voor een gezonde groei, vooral tijdens de eerste vijf maanden. Tijdens de groeifase hebben puppy's een speciale behoefte aan calcium, eiwitten en essentiële voedingsstoffen voor een goede ontwikkeling van hun botten en spieren.
Senioren honden hebben meer vezels en minder calorieën nodig om overgewicht en obesitas te voorkomen.
Volwassen honden hebben verschillende behoeften, afhankelijk van hun grootte en de mate van lichamelijke activiteit.
De grootte van de hond heeft inderdaad invloed op zijn voeding:
Honden van kleine rassen met kleine kaken en kleine magen hebben brokjes nodig die klein genoeg zijn en genoeg energie bevatten.
Honden van grote rassen hebben verhoudingsgewijs minder energie, maar grotere brokjes nodig, zodat ze niet te veel lucht inslikken tijdens het eten, terwijl ze tegelijkertijd langer nodig hebben om te kauwen.
De series droogvoer van Brit Care, Brit care Mini, Brit Premium of Carnilove bieden brokjes met verschillende groottes aan.
Droogvoer of natvoer voor jouw hond?
Vergeleken met natvoer heeft droogvoer h
Kenmerken: Kopen in BERKEL EN RODENRIJSKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 23868270 Meld aan Aanbodpagina