Kippenhok Buurman 183x78x104cm €155,00 aktieprijs

sinds 23-3-2023 20:29:24

prijs: € 155
Locatie : Berkel en rodenrijs  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Kippenhok buurman 183x78x104cm nu van €229,00 voor €179,99.
ONZE WINKELPRIJS €155,00!

Kippenhok Buurman is geschikt voor zowel konijnen als kippen. Het hok beschikt over een nachthok met een aangebouwd legnest. Van dit legnest kan het dakje afzonderlijk geopend worden om eenvoudig eieren te rapen. Op het nachthok wordt de loopplank aangesloten waardoor de dieren in de uitloopren kunnen. Het nachthok beschikt over een deurtje en de ren heeft een deurtje aan de voorzijde.

Het dak van het nachthok is voorzien van dakleer met leislag. In combinatie met de verschillende deuropeningen is de gebruiksvriendelijkheid van dit hok zoveel mogelijk geoptimaliseerd.

De benedenverdieping van het hok is open. Wij adviseren u het kippenhok te plaatsen op een verharde ondergrond bijv. een betegeld terras. Op een onverharde ondergrond kan het dier zich uitgraven en uit zijn hok ontsnappen.

Kippenhok Buurman wordt geleverd met een eenvoudige montagehandleiding, alle panelen zijn direct gereed voor gebruik en voorgeboord zodat het kippenhok eenvoudig in elkaar te zetten is. Bij elke bouwpakket worden voldoende schroeven (e.a. benodigdheden) geleverd. Het hout is eenmaal gebeitst zodat het hok er direct mooi bij staat. Wij adviseren u het kippenhok nogmaals te beitsen voor gebruik en dit periodiek te herhalen. Chewies adviseert het gebruik van een geschikte UV-Beits voor uw dierenverblijf.

Kippenhok maximale afmetingen.
Max. afmetingen 183x77,5x103

Gebruiksaanwijzing van kippenhok Buurman :
Chewies adviseert om het kippenhok op een beschutte locatie te plaatsen zodat regen en tocht zoveel mogelijk vermeden wordt. Ook een overvloed van zonlicht is schadelijk voor uw konijn. Het kippenhok in de volle zon zetten wordt daarom afgeraden.

In het nachthok adviseren wij u het gebruik van natuurlijke stro, de kip heeft hier dan een lekkere slaapplaats.  

U kunt er ook voor kiezen om het hok op te halen of te bezichtigen in onze Megastore te Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland, NL). Hier kunt u alle konijnen/ kippenhokken, kippenhokken en andere dierenverblijven ook in het echt bekijken.

Wij leveren binnen 24uur dit konijnenhok bij u thuis !

Chewies XL staat voor :

- Voor 19 uur besteld, morgen in huis
- Gratis bezorging/achteraf betalen
- Aangetekend en verzekerd verstuurd
- 25.000 artikelen
- 14 dagen niet goed, geld terug
- Megastore van 700m2
- Persoonlijk contact
- Deskundig advies
- 100% vers voer garantie
- Keurmerk van Qshops
- Eigen parkeerplaatsen
- Erkend Dierenspeciaalzaak

Chewies Dierenwinkel XL (700m2)
De grootste, goedkoopste en snelste dierenwinkel van Nederland !
Chewies Dierenwinkel&Megastore*700m2
Rodenrijseweg 297-299
2651BS Berkel en Rodenrijs

Kippenhokken Specialist Chewies XL direct uit eigen voorraad leverbaar.

Bestel eenvoudig je kippenhok. Je kippenhok wordt geleverd met volledige service, duidelijke handleiding en garantie. Wij leveren alle kippenhokken en in ons assortiment is er altijd wel een geschikt hok te vinden. Bekijk onze voordelige kippenhokken en laat het gratis thuis bezorgen door Chewies XL! Of kom naar onze Megastore te Berkel&Rodenrijs. Seizoensstart hokkenseizoen is 1 april 2016!

Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande, kippenhokken.
Alle modellen hebben een uniek ontwerp, worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt. Door het gebruik van deze stevi
Kenmerken: Kopen in BERKEL EN RODENRIJS


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 30429136 Meld aan Aanbodpagina