Kippenhok Specialist Chewies XL vanaf €119,95


sinds 23-3-2023 20:36:41

prijs: € 119,95
Locatie : Berkel en rodenrijs  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Kippenhokken Specialist Chewies XL direct uit eigen voorraad leverbaar.

Bestel eenvoudig je kippenhok. Je kippenhok wordt geleverd met volledige service, duidelijke handleiding en garantie. Wij leveren alle kippenhokken en in ons assortiment is er altijd wel een geschikt hok te vinden. Bekijk onze voordelige kippenhokken en laat het gratis thuis bezorgen door Chewies XL! Of kom naar onze Megastore te Berkel&Rodenrijs. Seizoensstart hokkenseizoen is 1 april 2017.

Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande, kippenhokken.
Alle modellen hebben een uniek ontwerp, worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt. Door het gebruik van deze stevige materialen zijn de kippenhokken solide en heeft u een veilig onderkomen voor uw dieren en een hok waarmee je jaren vooruit kunt.

Bij elk model staat een uitgebreide beschrijving met maten, opties etc. Je kippenhok wordt per post verzonden. Deze handige bouwpakketten zijn met de bijgeleverde instruktie eenvoudig te monteren.
De kippenhokken en volieres zijn in vele verschillende uitvoeringen leverbaar. Bekijk alle modellen in onze shop en mochten er nog vragen zijn, dan beantwoorden wij deze graag.

Kippenhok als ideale basis voor de kippen
Een kippenhok dient meerdere doeleinden en is zeker van belang om aan te schaffen als je kippen wilt gaan houden. Kippen kunnen zich in hetkippenhok terug trekken om te gaan slapen, maar de ruimte ook gebruiken om op hun gemak eieren te leggen en deze eventueel te broeden. Er wordt voor het vervaardigen van kippenhokken standaard van bepaalde materialen gebruik gemaakt, zoals een combinatie van hout en gaas. Er zijn veel kippenrassen die het liefst op een zitstok plaatsnemen met uitzondering van de zwaardere kippen. Die nemen liever plaats op de grond. Je kunt bij ons meerdere modellen vinden die bijvoorbeeld geschikt zijn voor krielkippen. In het hok kun je op de bodem bijvoorbeeld houtkrullen plaatsen, maar ook stro of hennepstrooisel gebruiken.

Kippenhok met ren aanschaffen
Wij bieden je verschillende mogelijkheden op het gebied van kippenhokken. Als je bijvoorbeeld zelf een grote kippenren hebt, dan kun je bij ons het hok aanschaffen, waar de kippen op stok kunnen gaan. Begin je met helemaal niets en ben je van plan om kippen te houden, dan kun je een keuze maken voor het kopen van een kippenhok met een ren. De kippenren is dan het gedeeld waar geen afgesloten dak op zit en waar de kippen overdag vrij kunnen rondlopen om in de avond weer het hok in te gaan. Bij de keuze voor een van de kippenrennen met hok is het uiteraard aan te raden om met de afmetingen rekening te houden en de locatie waar het geheel in de tuin wordt geplaatst. Bij het plaatsen van het hok en de ren is het aan te raden om met de locatie rekening te houden. Doorgaans wordt aangeraden om de ingang van het hok in de richting van het zuiden of oosten te laten staan.


Chewies XL staat voor :

- Voor 19 uur besteld, morgen in huis
- Gratis bezorging
- 5 % korting bij afhalen *droogvoer
- Aangetekend en verzekerd verstuurd
- 25.000 artikelen
- 14 dagen niet goed, geld terug
- Megastore van 700m2
- Persoonlijk contact
- Deskundig advies
- 100% vers voer garantie
- Keurmerk van Qshops
- Eigen parkee
Kenmerken: Kopen in BERKEL EN RODENRIJSKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 30429893 Meld aan Aanbodpagina