Kippenhok te koop Kippenhok aanbiedingen -40%


sinds 23-3-2023 20:35:02

prijs: € 110
Locatie : Berkel en rodenrijs  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


In onze webshop zijn niet alleen praktische kippenhokken te bestellen, maar een kippenhok uit onze collectie is ook nog eens netjes afgewerkt en in stijl ontworpen!

Een kippenhok in stijl, voor leg- of sierkippen

Bent u van plan om kippen aan te schaffen? Denk dan eerst goed na over de huisvesting van uw kippen; een kippen hok! In onze webshop zijn niet alleen praktische kippenhokken te bestellen, maar deze kippen hokken zijn ook nog eens mooi afgewerkt en in stijl ontworpen. De meeste hokken hebben een praktisch legnest wat eenvoudig van boven af te openen is. Zo kunt u gemakkelijk de eieren rapen. Omdat kippen echte scharreldieren zijn, adviseren wij een ruime ren aan te schaffen waar de kippen de hele dag kunnen scharrelen. Als de kippen gebruik mogen maken van de tuin, heeft u alleen een ruim nachthok nodig.

 

Keuze uit tientallen verschillende kippenhokken

Zoals hierboven al vermeld hebben wij keuze uit praktische hokken waarbij wij aan alles hebben gedacht. Een houten kippenhok moet mooi zijn, maar veel belangrijker is dat het hok goed schoon te maken is, en geen vakantie oord is voor parasieten. Parasieten zijn dol op kieren en donkere plekjes waar zij zich kunnen huisvesten. In onze hokken is hier zo veel mogelijk rekening mee gehouden. Door ruime openingen kunt u zowel het nachthok als de ren goed schoonmaken. Zoekt u een kippen hok voor meerdere kippen, geen probleem, in onze shop zijn veel grote kippenhokken te vinden. Heeft u maar 2 kipjes, dan kunt u ook voor een klein kippenhok bij ons terecht. En om het gemakkelijk te maken besteld u het kippenhok online. De duidelijke foto’s geven u een duidelijk beeld van het hok wat u na enkele dagen binnen zult krijgen!

 

Kies een eenvoudig, praktisch kippen hok

Vaak zien we grote kippenhokken die weinig weg hebben van een degelijk dierenverblijf. Vaak staan deze hokken oogstrelend mooi in de tuin, maar zijn deze moeilijk te reinigen en bieden ze mooie schuilplaatsen voor allerlei ongedierte. Kies daarom een eenvoudig kippenhok met ren, of een ruim nachthok als de kippen de tuin kunnen gebruiken als scharrelplaats.  Tocht in een kippenhok moet zoveel mogelijk vermeden worden, zorg wel voor een goede ventilatie in het hok. Om parasieten tegen te gaan adviseren wij om de binnenkant van het nachthok wit te beitsen/schilderen. Parasieten houden van donkere plaatsen, en zullen zo minder snel het hok als verblijfplaats kiezen. En komen ze toch in uw hok, dan vallen ze snel op tegen het witte hout.

Enkele aanbiedingen uit onze grote collectie :

Foto 1 : € 208,95 Kippenhok Olivia 175cm
Foto 2 : € 238,95 Kippenhok Country Club 212cm
Foto 3 : € 299,95 Kippenhok Camille 200cm
Foto 4 : € 134,95,00 Kippenhok Hennie 125cm
 

Chewies Dierenwinkel XL
Rodenrijseweg 297-299-301
2651 BS Berkel en Rodenrijs

Gespecialiseerde fysieke winkel voor hondenbenches, honden loopplanken en natuurlijk hondenvoer (alles voor uw pup).

Online specialisaties: Autobenches, brit en carnilove honden- en kattenvoer, Hondenloopplanken, hondenbenches, Snobbs hondenmanden, kippenhokken en konijnenhokken.

Telefoon : 010 - 795 29 47
Voor actuele openingstijden zie onze website www.chewiesdierenwinkel.nl


 ● Vandaag besteld voor 23:59 uur, morgen in huis.
 ● 25.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar.
 ● De grootste, goedkoopste en snelste Dierenwinkel.


Kenmerken: Kopen in BERKEL EN RODENRIJSKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 30429732 Meld aan Aanbodpagina