Krabpaal krabboom kattenboom XXL beige-bruin 240-260cm 62107


sinds 23-5-2020 4:01:54

Grote foto krabpaal krabboom kattenboom xxl beige bruin 240 260cm 62107 dieren en toebehoren katten accessoires
prijs: 
€ 79,95
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

●  Kleur: beige, bruin
 ●  Bodemplaat: 45 x 60 cm
 ●  Hoogte: 240 - 260 cm
 ●  Plattforms, grotten en hangmatten
 ●  2 kattenspeelgoedballen​

Deze beige/bruin kattenboom biedt meerdere rustplaatsen, evenals mogelijkheden om zich terug te trekken en tegelijkertijd in staat te zijn uw katten bezig te houden en te helpen bij het dragen van hun klauwen naar beneden. Met een hoogte van 240 - 260 cm en de combinatie van meerdere platforms en grotten is deze kattenboom perfect geschikt voor huishoudens met meerdere katten. De hoogte is variabel omdat de bovenste sisalsteel kan worden aangepast aan de omstandigheden van uw huis, waardoor de stabiliteit van de kattenboom kan worden verhoogd door deze tussen de vloer en het plafond te knijpen. Maar zelfs zonder dit te doen, verleent de 45 x 60 cm-basisplaat de structuur al een veilige stand, waardoor deze zonder risico's door katten kan worden gebruikt.
De uitkijkplatforms kunnen comfortabel plaats bieden aan zelfs grotere katten en kunnen ze hun omgeving observeren, waardoor ze het comfort krijgen van verhoogde ruimte waar ze van houden. De 2 ruime grotten en de tunnel zijn gemakkelijk toegankelijk vanwege hun grote openingen en bieden beschutte retraites voor uw geliefde huisdieren waarmee ze kunnen ontspannen. Deze kattenboom is verder uitgerust met 2 bedden omhuld met extra zachte stof voor maximaal comfort.
Om het vermaak van de katten te garanderen, biedt deze kattenboom 2 ballen, waarvan de vibratie het jachtinstinct van de katten zal stimuleren. De combinatie van 2 volledig met sisal bedekte stengels met een diameter van 7 cm en een derde stengel met een sisale sectie bieden meer dan voldoende mogelijkheden voor de katten om hun klauwen naar beneden te dragen en gezond te blijven.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7446022493445
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: 50
 ● SKU (eigen artikel code): 62107
 ● Type katten toebehoren: Krabpaal of Krabplank


Kenmerken: Kopen in BreukelenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23492522 Meld aan Aanbodpagina