Lieve grijze roodstaart 4 jaar


sinds 30-9-2023 21:43:13

Grote foto lieve grijze roodstaart 4 jaar dieren en toebehoren parkieten en papegaaien Grote foto lieve grijze roodstaart 4 jaar dieren en toebehoren parkieten en papegaaien Grote foto lieve grijze roodstaart 4 jaar dieren en toebehoren parkieten en papegaaien Grote foto lieve grijze roodstaart 4 jaar dieren en toebehoren parkieten en papegaaien
prijs: € 1350
Locatie : Poeldijk  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Chip : Geen Chip
Geslacht : Mannetje
Kleur : Grijs
Leeftijd : 4 jaar

Beschrijving

Karel is een gezonde papegaai van 4 jaar.
Sinds januari dit jaar is hij bij ons komen wonen. Nu blijkt sinds een paar weken mijn zoontje een allergie te hebben voor vogels en ben ik genoodzaakt een nieuw onderkomen voor hem te zoeken. Ik ben er kapot van, het is een enorme vrolijke, lieve vogel.
Hij fluit het Wilhelmus, doet de Adams family na, veel vogelgeluiden en woordjes als doeiii, kom maar en poepieeee zijn favoriet. Hij scheldt niet en is huisdieren gewend.
Hij pikt dingen snel op en is enorm leergierig. Makkelijk in de omgang, doucht graag en zit vaak los. Ook stapt hij netjes op, wil op zijn tijd ff kroelen, maar niet teveel. Hij vindt dit met name 's avonds heerlijk!
Uiteraard is de prijs incl. zijn gehele huisvesting; kooi, voer, papieren, traktaties, javaboom, speeltjes en stevige goede transportkooi.
Kenmerken: Chip: Geen Chip, Geslacht: Mannetje, Kleur: Grijs, Leeftijd: 4 jaar, Kopen in Poeldijk

Advertentienummer: 77579711 Meld aan Aanbodpagina