Paard te koop


sinds 31-5-2021 11:43:02

  • Grote foto paard te koop dieren en toebehoren pony
  • Grote foto paard te koop dieren en toebehoren pony
  • Grote foto paard te koop dieren en toebehoren pony
Grote foto paard te koop dieren en toebehoren pony Grote foto paard te koop dieren en toebehoren pony Grote foto paard te koop dieren en toebehoren pony
prijs: € 4500
Locatie : Heerlen  (Groningen)

Kenmerken

Geslacht : Vrouwtje
Kleur : Blond
Leeftijd : 3 jaar
Schofthoogte Pony : 140 cm tot 148 cm
Stamboom : Met stamboom

Beschrijving

Sam is een Connemara mix merrie van ongeveer 148 cm hoog. (Eindmaat 150 cm +). Ze is van het ponytype, maar dekt zeer goed. Sam is geschikt voor: dressuur, springen, eventing, jacht en recreatie.
Sam heeft 3 goede GGA's en maakt een grote sprong. Aan het begin van het jaar werd ze voorzichtig bereden door haar fokker. Sinds ze bij ons is, is ze gepromoveerd tot dressuur. Ze leert heel snel en het is erg leuk om mee te werken.
In haar thuisland was ze vaak in het veld. Ze weet dus al veel over wat ze aan de buitenkant kan verwachten. Het mooie is dat Sam van dicht bij de kust komt, dus ze werd vaak door de zee gereden.
Sam is erg zelfverzekerd onder het zadel voor een 3-jarige en is echt goed. Ze heeft zo'n charmant karakter dat ze al een grote familie en een junior paard is.
Voor meer informatie hierover kijken we uit naar e-mails, WhatsApp eenvoudig: +31613797969
Kenmerken: Geslacht: Vrouwtje, Kleur: Blond, Leeftijd: 3 jaar, Schofthoogte Pony: 140 cm tot 148 cm, Stamboom: Met stamboom, Kopen in heerlen


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25994869 Meld aan Aanbodpagina