PUUR NATUUR ARTHRO


sinds 13-5-2021 10:39:01

prijs: € 15,25
Locatie : Eersel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingPuur Natuur Arthro 50 ml
Voor soepele beweging. Geeft verlichting. Goed voor de gewrichten.
Geschikt voor:
Kat, Hond, Paard, Pony
Samenstelling:
Extracten van Curcuma, echte guldenroede (Solidago virgaurea), wierookboom (Boswellia). Alcohol 35%
Indicatie(s):
Voor alle gewrichten, wordt met name ingezet voor de elleboog-, heup- en kniegewrichten.
Eigenschappen per ingrediënt:
Curcuma
Voor behoud van gezonde cellen en weefsels. Geeft verlichting.
Echte guldenroede (Solidago virgaurea)
Kruidenpreparaten op basis van echte guldenroede (Solidago virgaurea L.) worden al eeuwenlang met succes toegepast bij de behandeling van de urinewegen. Goed voor de nierfunctie en urinewegen.
In de Traditionele Chinese Geneeskunde is het water-element het meest betrokken bij de gewrichtsfunctie. Dit element wordt geassocieerd met de nierenergie. Solidago heeft een positief effect op de nierenergie.
In de oude Chinese filosofie is er de beeldspraak die zegt: "Onbalans in de gewrichten wordt door een tekortschietend Jing in de nieren opgewekt. Zij trekt, scheurt en zwerft als een stuurloze boomstam voort in de traag stromende rivieren (lees meridianen) aldoor op zoek naar de vrijheid van zee en merg". Deze beeldspraak wil zeggen dat er een tekort aan Jing (essentie) bestaat in de nieren, waardoor een algehele malaise ontstaat. Een dergelijk tekort geeft volgens de Traditionele Chinese geneeskunde effecten in de rug, de hersenen, het gebit en in het beenmerg. Hippokrates beschreef dat bij een niet goed lopende patient de perverse energie van koude en vocht zich vastzet in het water van de nieren. De koude en het vocht slaan neer op de levensenergie die geankert ligt in de nier en bijnier (Jing). De beste remedie hiertegen is het opstoken van de temperatuur in de lever en longen (het laten zien van woede) en het loslaten van angsten (nier).
Boswellia
Geeft verlichting. De hars van de boom Boswellia serrata wordt in de Indiase ayurvedische behandeling gebruikt om soepel te bewegen.
Dosering en toepassing:
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft
Paard: 20-30 druppels 1-2 x daags
Hond: 10-15 druppels 1-2 x daags
Kat: 5-10 druppels 1-2 x daags
1 ml = 20 druppels
Inhoud: 50 ml
Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Geef PUUR Arthro tenminste een half uur voor of na het eten, zodat het door het schone mondslijmvlies kan worden opgenomen.
Bewaren
PUUR Arthro blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht.
Buiten bereik van kinderen bewaren. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.
Adviezen voor gebruik
Bij stramme beweging geldt in het algemeen dat het verstandig is om vaak met het dier te wandelen. Met name rechtlijnige bewegingen, stappen en draven zijn goed om de gewrichten soepel te houden, en ook zwemmen is erg goed voor de gewrichten. Abrupt stoppen en snel draaien, zoals bijvoorbeeld tijdens het spelen met andere dieren en het gooien van stokken en ballen (bij honden), moet worden voorkomen. Dit vormt een te grote belasting voor de gewrichten.
Behandelingsd
Kenmerken: Kopen in EerselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25866910 Meld aan Aanbodpagina