Rhodesian Ridgeback


sinds 8-12-2023 11:56:29

Grote foto rhodesian ridgeback dieren en toebehoren overige honden Grote foto rhodesian ridgeback dieren en toebehoren overige honden
prijs: Op aanvraag
Locatie : Nieuwe pekela  (Groningen)

Kenmerken

Erkenningsnr : 6889696
Geslacht : Meerdere dieren
Kleur : Bruin
Stamboom : Met stamboom

Beschrijving

Nestaankondiging: onze website
Naar verwachting wordt sky in december 23 / januari 24 loops. We zijn voornemens om haar voor de laatste keer te laten dekken.
Dat zal haar 3de en tevens haar laatste nest worden.
De eerste 2 nesten heeft sky als een zeer zorgzame moeder gedaan. Wat betekend dat ze de eerste dagen/weken niet van de zijde van de pups wil wijken.
Ze gaat even mee naar buiten voor haar behoeftes en gaat weer terug naar haar pups om ze te voeden en verzorgen. Al vrij snel mogen onze andere honden kennismaken met de pups. Alles onder toeziend oog van onszelf en sky.
Een rhodesian ridgeback pup is huis nemen is een grote verantwoordelijkheid (geldt voor elk ras). U kunt er van uit gaan dat u de eerste 2 jaar heel druk bent met het aanleren van gewenst gedrag. Concequent zijn is het sleutelwoord. Houdt hier dus rekening mee!
Wat kunt u van ons als fokker verwachten?
De eerste 8 weken zal uw pup bij ons wonen. De pup wordt geboren in de woonkamer en zal daar ook blijven (dus geen verhuizing naar bijvoorbeeld een garage of andere achteraf plek). Sky zal ten alle tijden bij haar pups kunnen.
Als de pups oud genoeg zijn loopt ook obi de gehele dag bij de pups, net als leia.
Elke 2 weken worden de pups ontwormd. Met 6 weken zullen ze hun eerste enting krijgen. Omdat de pups een stamboom krijgen zal het Raad van Beheer langskomen om te chippen en dna af te nemen, dit is ook met ca 6 weken.
Met ca 10-14 dagen zullen de oogjes en oortjes open gaan, een aantal dagen daarna bent u welkom om kennis te komen maken met de pups.
Wij zijn in het bezit van een ubn, 6889696
Samen met u zullen wij kijken welke pup geschikt is voor uw gezinssituatie.
Wilt u zeker zijn van een pup uit deze mooie combinatie, neem dat contact op zodat wij een kennismaking kunnen inplannen.
Kenmerken: Erkenningsnr: 6889696, Geslacht: Meerdere dieren, Kleur: Bruin, Stamboom: Met stamboom, Kopen in Nieuwe pekela

Advertentienummer: 113414754 Meld aan Aanbodpagina