SAVIC PUPPY TRAINER STARTERKIT


sinds 20-5-2021 15:20:22

prijs: € 38,75
Locatie : Eersel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingIn de set zit 1 frame en 7 super absorberende pads. De pads helpen u om de pup zindelijk te maken. Navul pads apart verkrijgbaar.
De Puppy Trainer matten helpen uw puppy zindelijk te worden. Ze zijn ook geschikt voor volwassen zieke of opgesloten honden die enkel hun behoefte binnenshuis kunnen doen. De matten kunnen ook gebruikt worden in kennels en reismanden.
Oppervlakte droog in 30 sec.
Pootjes blijven schoon en droog.
Sluit slechte geurtjes en vocht in.
Hoe traint u de puppy?
1) Plaats het plateau met de mat op de meest comfortabele plaats voor uw huisdier maar weg van zijn slaapplaats, voedsel of water. Behoud deze plaats zodat u uw puppy niet in verwarring brengt. Bevochtig de mat met de Puppy Trainer spray (art. nr. 3238) om uw puppy aan te moedigen de mat als toilet te gebruiken.
2) Plaats de puppy na het drinken en/of eten op het toilet, tot hij zijn behoefte heeft gedaan. Ook wanneer u merkt dat de puppy ongedurig en onrustig is, leid hem of haar onmiddellijk naar het plateau met de mat.
3) Het is handig om een woord of commando te gebruiken dat uw dier kan associëren met zijn toiletgewoontes. Geef uw puppy veel lof wanneer de mat is gebruikt. Vergeet niet uw puppy met voldoende geduld te trainen.
4) In geval van een “ongelukje” berisp de puppy met een vaste stem. Reinig de plaats onmiddellijk om de slechte geur weg te werken.
5) Wanneer uw puppy de matten al een tijdje gebruikt, dit kan toch enkele weken duren, dan moet u
geleidelijk aan de matten dichter naar de buitendeur verschuiven en uiteindelijk buiten leggen als de puppy zindelijk is. Vervang de mat dagelijks in geval van 1 hond/puppy.

Needs4Animals
Sinds de oprichting is dierenwinkel Needs4Animals uitgegroeid tot een vertrouwd online winkelplatform waar huisdierbezitters alle denkbare dierenbenodigdheden vinden. Ons doel is om onze klanten topkwaliteit producten tegen de beste prijs aan te bieden. Profiteer van onze ervaring en kies uit meer dan 14.000 artikelen het juiste product voor jouw huisdier. Of je nu een hond of kat hebt, zangvogels houdt, een aquarium bezit of een konijn als gezinslid hebt – bij Needs4Animals vind je hoogwaardig voer en goedgekeurde accessoires voor ieder huisdier. Naast dit ruime assortiment heeft Needs4Animals wekelijks wisselende aanbiedingen waardoor je nog goedkoper uit bent.
Contactdetails: 085 - 488 35 75 - info@needs4animals.nl
Vestigingsadres
Duizelseweg 4, 5521AC Eersel
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 5411388032418
 ● Type: simple
 ● Oude prijs: € 38,75
 ● Import prijs: € 38,75
 ● MPN: 5390
 ● Gewicht (algemeen): 1,17 gram


Kenmerken: Kopen in EerselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25903261 Meld aan Aanbodpagina