T5 Lamp Reptisun 5.0


sinds 2-1-2023 03:03:02

Grote foto t5 lamp reptisun 5.0 dieren en toebehoren reptielenverblijven
prijs: € 22,95
Locatie : Vlodrop  (Vlaams-Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


“De nummer 1 Fluorescerende UVB-reptielenlamp ter wereld!”

Deze lamp voorziet uw reptiel van UV-straling (A en B) en met het menselijk oog waarneembaar licht.

UVB: reptielen hebben UVB nodig voor het aanmaken van vitamine D en voor de calciumstofwisseling. Zonder UVB kunnen reptielen in minder dan een half jaar een botstofwisselingsziekte ontwikkelen. In combinatie met de juiste temperatuur zorgt deze lamp ervoor dat uw reptielen vitamine D aanmaken en calcium uit hun voeding opnemen.

UVA: reptielen en amfibieën zien dingen die mensen niet kunnen zien. UVA maakt deel uit van de regenboog aan kleuren die reptielen kunnen waarnemen. UVA verhoogt het activiteitsniveau, de eetlust en stimuleert het voortplantingsgedrag. Zonder UVA zijn reptielen kleurenblind!

Ideaal voor grote habitats met de volgende soorten reptielen: Tropische Hagedissen (Groene Leguaan, Daggekko, Anolis, Wateragame) Waterschildpadden, Doosschildpadden & Landschildpadden Kameleons van de oude wereld (Panterkameleon, Jemenkameleon, Jacksonkameleon etc.)

Sterkere UVB-straling en feller licht: Twee keer zo sterk als standaard ReptiSun 5.0 lampen!

Verhoogd UVB-rendement: Perfect voor grotere reptielenhabitats (lees de instructies voor de lampafstand op de verpakking).

Voorkomt en geneest botstofwisselingsziekten die veel voorkomen bij reptielen die in gevangenschap leven.

Gebruikt en aangeraden door dierentuinen, dierenartsen en de top van de professionele reptielenhouders.

Lampafstand: Deze lamp straalt heilzame UVB uit tot 60 cm van het lampoppervlak. Glas en plastic filteren UVB; zorg ervoor dat er zich geen glas of plastic tussen de lamp en het reptiel bevindt. Fijnmazige mesh houdt tot 50% van het licht en de UVB-straling tegen. Houd hier rekening mee als u de lampafstand bepaalt. De T5 HO ReptiSun 5.0 is geschikt voor de meeste reptielen in terraria van 30 tot 60 cm hoog. Plaats de lamp altijd op tenminste 15 cm afstand van uw dier.

Wanneer de lamp vervangen: deze lamp voorziet uw dieren bij een gebruik van 10 tot 12 uur per dag gedurende een periode van 12 maanden van heilzame UVB. Noteer de datum waarop u de lamp in gebruik neemt en vervang deze na 12 maanden. Gebruik de “UVB reminder” van Zoo Med online via www.zoomed.com.


Hobbyzoo-Anura (Hobbyzoo.nl), al vele jaren de specialist in Terrarium en Aquarium.
Onze winkel is gelegen in Vlodrop (Midden Limburg), maar wij zijn ook te vinden op beurzen in binnen en buitenland.


Ons aanbod bestaat uit een uitgebreid assortiment van reptielen, amfibieën, insecten, vissen en een aantal exotische zoogdieren. Daarnaast verkopen wij allerlei soorten benodigdheden en maken zelfs terraria op maat!! Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Bestel dan gemakkelijk online.


Geen mogelijkheid om onze winkel te bezoeken? Wij bezorgen dieren ook met eigen vervoer middels vaste routes door heel Nederland.  Wilt u toch liever alle diertjes eerst bekijken en er persoonlijk een uitzoeken, kom dan gerust langs in onze winkel.
Indien u verdere vragen heeft neemt u dan gerust contact met ons op!


Hobbyzoo-Anura
Walstraat 3a
6063AN Vlodrop
0475-575083

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in VlodropKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27503219 Meld aan Aanbodpagina