TRIXIE KOEL BANDANA PVA BLAUW


sinds 13-5-2022 12:33:44


prijs: € 5
Locatie : Eersel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving
Trixie Koel Bandana PVA Blauw 28-40 cm
De Trixie Koel Bandana PVA Blauw van 28-40 cm van PVA ondersteunt de thermoregulatie van jouw hond middels verdamping en houdt jouw hond zo koel tijdens arme dagen en sport. 
Is het warm, of ben je actief bezig met jouw hond? Dan is het belangrijk dat de lichaamstemperatuur van jouw hond niet te hoog wordt. Met deze koel-bandana van Trixie help je daarbij door de thermoregulatie te ondersteunen. De Bandana is gemaakt van sterk absorberend PVA, die de lichaamswarmte van de hond absorbeert en vervolgens door middel van verdamping afgeeft aan lucht. Zo raakt jouw hond makkelijker zijn warmte kwijt. De band is gemakkelijk te gebruiken door de klittenbandsluiting en is herbruikbaar. 

- Handige koel-bandana voor de hond
- Werkt door middel van ondersteuning van de thermoregulatie met PVA
- Koelt middels verdamping
- Makkelijk vast te maken door de klittenbandsluiting

Maat: 28-40 cm 


Needs4Animals
Sinds de oprichting is dierenwinkel Needs4Animals uitgegroeid tot een vertrouwd online winkelplatform waar huisdierbezitters alle denkbare dierenbenodigdheden vinden. Ons doel is om onze klanten topkwaliteit producten tegen de beste prijs aan te bieden. Profiteer van onze ervaring en kies uit meer dan 14.000 artikelen het juiste product voor jouw huisdier. Of je nu een hond of kat hebt, zangvogels houdt, een aquarium bezit of een konijn als gezinslid hebt – bij Needs4Animals vind je hoogwaardig voer en goedgekeurde accessoires voor ieder huisdier. Naast dit ruime assortiment heeft Needs4Animals wekelijks wisselende aanbiedingen waardoor je nog goedkoper uit bent.

Contactdetails: 085 - 488 35 75 - info@needs4animals.nl
Vestigingsadres
Duizelseweg 4, 5521AC Eersel

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 4047974301371
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 45783
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 45783
 ● Gewicht (algemeen): 0,03 gram
 ● Fabrikant: Needs4Animals


Kenmerken: Kopen in EerselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 28785568 Meld aan Aanbodpagina