Verzorg-, lease- of bijrijpony gezocht


sinds 18-5-2020 22:58:55

  • Grote foto verzorg lease of bijrijpony gezocht dieren en toebehoren verzorgpaard
  • Grote foto verzorg lease of bijrijpony gezocht dieren en toebehoren verzorgpaard
  • Grote foto verzorg lease of bijrijpony gezocht dieren en toebehoren verzorgpaard
Grote foto verzorg lease of bijrijpony gezocht dieren en toebehoren verzorgpaard Grote foto verzorg lease of bijrijpony gezocht dieren en toebehoren verzorgpaard Grote foto verzorg lease of bijrijpony gezocht dieren en toebehoren verzorgpaard
prijs: Op aanvraag
Locatie : Ijmuiden  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Beste paarden eigenaren,
Ik ben opzoek naar een verzorg-, lease- of bijrijpony omgeving Velsen-Zuid (noord kan ook)/Beverwijk/Velserbroek/Haarlem waar ik lekker mee kan tutten en misschien rijden. Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Liepa, 13 jaar(juli 14), ik ben 1,66 & ongeveer 51 kg. Ik zit in klas 2 havo/vwo. Ik zit zelf al 6 jaar op paardrijden, en ik heb niet alleen manege ervaring. Deze Corona tijden zijn natuurlijk heel raar, en wil graag helpen met u pony verzorgen. Voor het leasen verwacht ik wel dat ik er wel wat mee mag doen, ik wil graag het gevoel hebben dat het mijn “eigen pony” is. Ik heb zelf nu een bijrijpony, maar helaas staat ze best ver van me huis. Als we natuurlijk gaan afspreken, zullen we 1,5m afstand houden. Wat u van mij verwacht:
•Netjes omgaan met u spullen.
•Rijden staat bij mij niet op nummer 1, maar vind het zelf wel heel leuk om lekker op buitenrit te gaan, springen, dressuren en natuurlijk lekker te tutten/knuffelen.
•Ik kom door weer en wind (Wel max 10km van IJmuiden)
•Ik ben zeker niet vies van een klusje (stal mesten, opstrooien, paddock/wei mesten, (bij) voeren)
•Kleine bijdrage betalen (Prijs is bespreekbaar, maar niet te veel en alleen voor het bijrijden of leasen, niet verzorgen)
Ik hoop graag iets te horen, als u interesse heeft!
M.V.G. Liepa
Kenmerken: Gevraagd in IJmuiden


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23938824 Meld aan Aanbodpagina