Vogel-en papegaaienkooien en volières -30% korting


sinds 8-8-2023 00:55:05

Grote foto vogel en papegaaienkooien en voli res 30 korting dieren en toebehoren hokken en kooien Grote foto vogel en papegaaienkooien en voli res 30 korting dieren en toebehoren hokken en kooien Grote foto vogel en papegaaienkooien en voli res 30 korting dieren en toebehoren hokken en kooien Grote foto vogel en papegaaienkooien en voli res 30 korting dieren en toebehoren hokken en kooien Grote foto vogel en papegaaienkooien en voli res 30 korting dieren en toebehoren hokken en kooien Grote foto vogel en papegaaienkooien en voli res 30 korting dieren en toebehoren hokken en kooien Grote foto vogel en papegaaienkooien en voli res 30 korting dieren en toebehoren hokken en kooien
prijs: € 24,99
Locatie : Berkel en rodenrijs  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Welkom bij ons zeer ruime assortiment aan  vogelkooien.  Zoals onze papegaaien van Strong die u nergens voordeliger zult vinden! Vogelkooien al vanaf euro 24,99. Buiten Volieres nu extra voordelig.

Zoals met elk ander huisdier hebben vogels behoefte aan producten en accessoires om ze gezond en gelukkig te houden, waaronder  een kooi en accessoires voor in de kooi. Bij Chewies vindt u een brede selectie aan producten die voldoen aan de behoeftes van uw vogel. De producten voor uw vogel zijn van veel verschillende, welbekende merken en komen voor in verschillende variaties. Vind alles wat u nodig heeft bij de vogelshop van Chewies.

Vogelkooien en slaapplekken zijn ook een belangrijk onderdeel van het houden van vogels, of u nu op zoek bent naar buitenkooien of kleinere binnenkooien, Chewies heeft voor elke wens een geschikte oplossing. Bij Chewies houden we ook rekening met tuinvogels en wilde vogels die langskomen in uw tuin. Wij bieden voedsel en onderdak aan die essentieel zijn voor deze wilde wezens, hierdoor is uw tuin het hele jaar door de ideale gastvrije omgeving voor het Nederlandse wilde tuinleven. Ook eigen merk Volieres hebben wij extra scherp geprijsd deze zomer.

Een ding waar u zeker van kunt zijn bij de vogelshop van Chewies is dat alles wordt geleverd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast vinden wij variatie in ons productassortiment belangrijk, omdat wij weten dat u en uw vogels hun eigen voorkeuren hebben en dat elk huisdier unieke behoeften heeft.

Chewies Dierenwinkel XL
Rodenrijseweg 297-299-301
2651 BS Berkel en Rodenrijs

Gespecialiseerde fysieke winkel voor hondenbenches, honden loopplanken en natuurlijk hondenvoer (alles voor uw pup).

Online specialisaties: Autobenches, brit en carnilove honden- en kattenvoer, Hondenloopplanken, hondenbenches, Snobbs hondenmanden, kippenhokken en konijnenhokken.

Telefoon : 010 - 795 29 47
Voor actuele openingstijden zie onze website www.chewiesdierenwinkel.nl


 ● Vandaag besteld voor 23:59 uur, morgen in huis.
 ● 25.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar.
 ● De grootste, goedkoopste en snelste Dierenwinkel.


Kenmerken: Kopen in BERKEL EN RODENRIJSKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 43550783 Meld aan Aanbodpagina