Volières in diverse maten en kleuren


sinds 16-3-2023 14:02:18

Grote foto voli res in diverse maten en kleuren dieren en toebehoren hokken en kooien Grote foto voli res in diverse maten en kleuren dieren en toebehoren hokken en kooien Grote foto voli res in diverse maten en kleuren dieren en toebehoren hokken en kooien Grote foto voli res in diverse maten en kleuren dieren en toebehoren hokken en kooien Grote foto voli res in diverse maten en kleuren dieren en toebehoren hokken en kooien Grote foto voli res in diverse maten en kleuren dieren en toebehoren hokken en kooien Grote foto voli res in diverse maten en kleuren dieren en toebehoren hokken en kooien Grote foto voli res in diverse maten en kleuren dieren en toebehoren hokken en kooien Grote foto voli res in diverse maten en kleuren dieren en toebehoren hokken en kooien
prijs: Op aanvraag
Locatie : Numansdorp  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Artikel : Volieres
Kleur : Overige kleuren
Materiaal : RVS
Staat : Nieuw

Beschrijving

Volières voor al uw siervogels zijn een mooi vogelverblijf voor in uw achtertuin of in een serre.
Het smeedwerk is in iedere gewenste RAL kleur verkrijgbaar het dak blijft van zink in de oorspronkelijke kleur.
Volières zijn geschikt voor b.v. papegaaien, parkieten, kanaries en andere tropische vogels.
Bronze and More Volières omvatten voornamelijk de liefde en passie voor de kunst van het smeedijzerwerk, uitgevoerd door de eeuwen heen en voor de prachtige historische tuinen en nu ook weer voor uw romantische tuin te bestellen.

Reizend door de tijd stoppen we bij de beroemde modellen die in de 19e eeuw in Frankrijk werden gemaakt door Usines Grassin, vervolgens Saint-Sauveur in Arras en Usines Carré Parijs. Vandaag, met de ervaring die in de loop van de tijd is opgedaan, gecombineerd met de passie voor uitmuntendheid, willen we u de prachtige smeedijzeren meubels presenteren die de tand des tijds hebben doorstaan. Wij zijn fabrikanten van een breed scala aan smeedijzeren meubels, waaronder stoelen, tafels, banken, tuinhuisjes, kassen en dus Volières. Allemaal in de beroemde 19e-eeuwse stijl, vorm en ontwerp. Omdat we veel respect hebben voor het verleden, nemen we de waarden die door de eeuwen heen door de traditie in stand zijn gehouden en vertalen ze naar onze manier van smeedijzerbewerking.
Onze smeedijzeren producten worden zorgvuldig met de hand gemaakt door onze ervaren arbeiders die elk stuk aandacht schenken. De montage gebeurt door middel van klinken en het doorleefde uiterlijk dat ze de specifieke look van weleer geeft, is een belangrijk doel voor ons om te bereiken.
We brengen subtiel de afdrukken van de twee fabrieken door de aanwezigheid van Sabot- en Griffe-voeten, specifiek voor het unieke ontwerp van Usine Grassin et Saint-Sauveur in Arras en het embleem van Usine Carré dat u zult vinden op de stoelen die al beroemd zijn gemaakt. Usine Carré. Deze stoelen hebben de tand des tijds doorstaan en zijn met hun verschijning in reeds beroemde films zoals Casablanca verschenen.
We waarderen de traditie, de kwaliteit en de oneindige schoonheid van een meubel dat u zeker zal verleiden. We nodigen je uit om nu de modellen tuinmeubelen en volières te komen bekijken en we beloven je dat we u zullen vergezellen op uw reis door de tijd. Laat u betoveren! Uit passie voor traditie en schoonheid! De kunst van het smeedijzer.
Vraag vrijblijvend de online catalogus met modellen en prijzen aan via info@bronzeandmore.nl
Kenmerken: Artikel: Volieres, Kleur: Overige kleuren, Materiaal: RVS, Staat: Nieuw, Kopen in Numansdorp


Stuur bericht
Advertentienummer: 30365135 Meld aan Aanbodpagina