Yourdog schillerstÖvare pup


sinds 16-5-2022 14:34:41


prijs: € 31,19
Locatie : Rijswijk (nb)  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Yourdog schillerstÖvare pup Yourdog Schillerstövare Hondenvoer | Pup | 3KG
Yourdog Schillerstövare zorgt voor de holistische gezondheid en het welzijn van jouw hond. Alle Yourdog varianten bevatten smaakvolle buffel en kip. Wij combineren dit met zorgvuldig geselecteerde groenten, fruit en kruiden om zo te komen tot de perfecte voeding voor jouw Schillerstövare.

Waarom Yourdog Schillerstövare


 ● Rijk aan buffel en gevogelte
 ● Speciaal gemaakt voor de Schillerstövare
 ● Bevat Basilicum, Bosbes en Tomaat
 ● Bevordert een gezonde, glanzende vacht
 ● Behoud een gezonde darmflora
 ● Vrij van kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen
 ● Ook geschikt voor de gevoelige Schillerstövare

Onze ingrediënten

Voor het maken van ons voer wordt er voor een 12 kg-zak 10,6 kg vlees ingedroogd, zodat dit beter te verwerken is in onze brok. Met de juiste hoeveelheid groente, fruit en kruiden is Yourdog een gezonde, voedzame keuze voor de hond.

Buffel

Bij Yourdog gebruiken wij vlees van vrij opgegroeide en gras gevoerde buffels. Buffelvlees staat bekend om zijn romige, frisse smaak en rijke kleur en zit vol met vitaminen en mineralen. Met een lager cholesterol- en vetgehalte en minder calorieën zit dit malse vlees bomvol gezondheidsvoordelen.
Gevogelte

Bij Yourdog maken wij gebruik van eend, kip en kalkoen welke samen zorgen voor een heerlijke smaak en aroma van de brok. De hoog verteerbare eiwitten in het gevogelte zorgen voor een goede spieropbouw en zijn rijk aan vitaminen en mineralen.
Groente

Om de hond te voorzien van extra waardevolle voedingsstoffen zijn supergezonde groenten aan ons voer toegevoegd. Zo zijn groenten niet alleen voedzaam, maar hebben ze ook nog andere gezonde eigenschappen. De ruwe vezel in groenten is goed voor de darmen en kan onder andere bijdragen aan de spijsvertering.
Fruit

Wij voegen een unieke combinatie van fruit toe aan Yourdog, waardoor de hond alle essentiële, natuurlijke antioxidanten binnen krijgt. Zo kan fruit goed zijn voor het immuunsysteem van de hond, maar het kan ook bijdragen aan een frisse adem of het behouden van een gezonde spijsvertering. Deze natuurlijke ingrediënten bevorderen de gezondheid van de hond.

Kruiden

De gezonde kruiden die ons voer verrijken zijn afkomstig van planten uit Europa. Het gebruik van onder andere kruiden, wortels, bloemen, planten en wieren vindt zijn oorsprong al duizenden jaren terug. Deze ingrediënten ondersteunen de natuurlijke processen in het lichaam van de hond, zoals de spijsvertering. Ieder ingrediënt dat wij aan ons hondenvoer toevoegen is met zorg geselecteerd vanwege de positieve eigenschappen. Afhankelijk van de grootte van de hond, het ras of de rasgroep worden ingrediënten extra onder de aandacht gebracht. Rasspecifieke klachten kunnen worden verminderd door het gebruik van kruiden, wortels, bloemen en planten.
Schillerstövare specifieke groente, kruiden en fruit

Wij hebben zorgvuldig de raseigenschappen van de Schillerstövare onderzocht. Ook hebben we onderzoek gedaan naar de eigenschappen van de FCI-ras sectie en de FCI-rasgroep waar de Schillerstövare toe behoort. Uit deze onderzoeken zijn, in overleg met vooraanstaande Nederlandse voedingsdeskundige, ingrediënten geselecteerd die de gezondheid en het welzijn van de Schillerstövare optimaal ten goede komen.

Basilicum

Basilicum is een geslacht uit de lipbloemenf
Kenmerken: Kopen in Rijswijk (nb)Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 28795859 Meld aan Aanbodpagina