Roze kaketoe


sinds 24-6-2023 23:16:38

Grote foto roze kaketoe dieren en toebehoren parkieten en papegaaien Grote foto roze kaketoe dieren en toebehoren parkieten en papegaaien Grote foto roze kaketoe dieren en toebehoren parkieten en papegaaien Grote foto roze kaketoe dieren en toebehoren parkieten en papegaaien Grote foto roze kaketoe dieren en toebehoren parkieten en papegaaien Grote foto roze kaketoe dieren en toebehoren parkieten en papegaaien Grote foto roze kaketoe dieren en toebehoren parkieten en papegaaien Grote foto roze kaketoe dieren en toebehoren parkieten en papegaaien
prijs: € 1500
Locatie : Zoersel 2980 belgië  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Chip : Geen Chip
Geslacht : Mannetje
Kleur : Roze
Leeftijd : 9 jaar

Beschrijving

Onze rose kaketoe is 9 jaar oud en hebben we 2 jaar geleden geadopteerd. De vorige eigenares, kon niet meer voor hem zorgen wegens studies.
Wegens vele veranderingen in ons gezin, is er duidelijk jaloezie ontstaan. Ook is er enorm veel tijdsgebrek, om hem vaker uit zijn kooi te laten en met hem bezig te zijn.
Hij houdt enorm veel van aandacht en dit kunnen we echt niet meer geven.
Wij zijn opzoek naar iemand met ervaring met papegaaien/kaketoe's. Iemand dat zeker een goed thuis kan geven.
We zien hem echt niet graag veranderen naar nog een ander gezin, en deze keer moet het echt een plek zijn waar hij lang en goed kan leven. Iemand dat dagelijks met hem bezig kan zijn.
Omdat we niks meer zijn met zijn spullen, geven we deze erbij.
Hij heeft een grote kooi (bij de 1ste eigenares was dit een kleine kooi. Omdat we dit niet oké vonden, is dit direct veranderd naar de kooi op de foto's).
Wat wij aanbieden is een toffe vogel (dat wel een beetje jaloers kan zijn). Hij kan ook vliegen, maar doet dit amper of nooit (als je hem laat knippen, zal hij er weinig van merken).
Een grote kooi van 62cm diep, 93cm breed, 167cm hoog (met opvangrails, zoals op de foto is de kooi 84cm diep en 114cm breed).
Al zijn speeltjes!
En zijn transport kooi (deze weegt wel wat, maar is erg kwalitatief net zoals zijn huidige kooi).
Kenmerken: Chip: Geen Chip, Geslacht: Mannetje, Kleur: Roze, Leeftijd: 9 jaar, Kopen in Zoersel 2980 België


Stuur bericht
Advertentienummer: 38918954 Meld aan Aanbodpagina